miercuri, 21 martie 2018

Am ales ceva inedit pentru dormitorul meu


Lenjeriile de pat sunt vazute de cele mai multe ori ca niste simple articole textile menite sa acopere salteaua si patul, insa acestea pot avea mai multe roluri atat timp cat sunt alese cele mai potrivite. Asadar, CasaNewConcept.ro propune o multime de optiuni, pentru toate preferintele si nevoile, iar daca iti doresti ceva cu adevarat inedit, cu siguranta, ar trebui sa iei in calcul lenjerii fosforescente.

Pentru toate dormitoarele
Acestea se dovedesc a fi ideale in toate dormitoarele, incepand de la cele mai clasice, pana la cele mai moderne, iar modelele imprimate sunt foarte variate. Bineinteles, diferenta este reprezentata de faptul ca lenjeriile stralucesc in timpul noptii si asigura un efect deosebit.

Pe placul copiilor
Mai mult, acestea sunt preferatele copiilor care sunt intotdeauna incantati de faptul ca pot avea parte de niste lenjerii care in timpul zilei sunt de o culoare ce se schimba in cursul noptii, astfel ca produsele pot reprezenta un cadou deosebit pentru cei mici si pentru cei dragi.

Toate dimensiunile
In acelasi timp, la CasaNewConcept.ro sunt propuse si toate dimensiunile posibile, motiv pentru care lenjeriile sunt ideale pentru toate tipurile de paturi, de la cele mai mici, pentru copii si pentru o singura persoana, insa se gasesc si cele medii sau pentru doua persoane, dimensiunile fiind standard cu cele ale saltelelor si paturilor disponibile pe piata.

Calitate superioara
Mai mult, lenjeriile sunt confectionate din cele mai bune materiale, adica din bumbac satinat care este placut la atingere si ajuta nu numai la pastrarea aspectului grozav si flexibilitatea fibrelor, ci este ideal si pentru ca asigura un grad ridicat de confort, astfel ca oricine se va putea odihni in cele mai bune conditii.

Intretinere simpla
Un alt avantaj e reprezentat de faptul ca produsele sunt foarte usor de intretinut, ceea ce presupune ca e usor sa se prelungeasca durata de viata a lenjeriilor. La masina de spalat se accepta maxim 40 de grade, fierul de calcat se poate folosi la cel mult 130 de grade si se recomanda evitarea folosirii substantelor de inalbire care pot ataca structura.

Pe termen lung
Prin respectarea regulilor cu privire la intretinere lenjeriile se vor prezenta in cele mai bune conditii si se recomanda ca acestea sa fie alternate la fiecare 10 zile, pentru a nu se uza si pentru a nu capata un aspect inestetic.

Preturi corecte
Nu in ultimul rand, CasaNewConcept propune si preturi accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca lenjeriile fosforescente pot fi achizitionate la pretul 399 de lei, iar utilizatorii se bucura de o reducere de 50 de lei. Cu alte cuvinte, poti profita de oferta actuala asa ca plaseaza o comanda acum si in doua, trei zile iti va fi livrat un produs cu adevarat special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu