vineri, 19 ianuarie 2018

Vezi cat de accesibil este sa descoperi Italia


Cu ajutorul Aerotravel este mai simplu ca niciodata sa ne planuim vacantele preferate, ofertele fiind foarte accesibile, pentru toate buzunarele. Bineinteles, totul tine de preferinte si de bugetul alocat, iar in aceasta perioada a anului sunt la mare cautare bilete de avion catre Milano, intrucat exista curse directe din mai multe orase ale Romaniei, astfel ca intreaga calatorie e foarte comoda. Aici sunt disponibile nenumarate activitati, pentru toate preferintele, motiv pentru care se vor simti grozav turisti de toate varstele.

Castelul Sforzesco
Citeste acum ca acest castel reprezinta una dintre cele mai faimoase obiective din Milano si nu trebuie ratat de catre cei care ajung aici. Cu o vechime de peste 700 de ani, acesta s-a pastrat in cele mai bune conditii de-a lungul anilor, iar in interior este gazduit si un muzeu cu o multime de capodopere, printre care si ultima lucrare a faimosului Michelangelo. Totodata, pasionatii de arta vor avea ocazia de a descoperi piese din Egipt si de a admira cateva dintre camerele deschise publicului.

Catedrala
In schimb, probabil nici un turist care ajunge in Milano nu are cum sa viziteze faimoasa catedrala, care reprezinta una dintre cele mai complexe astfel de constructii gotice din Europa. Pentru construirea acesteia a fost nevoie de putin peste 30 de ani, astfel ca la inceputului secolului al 14-lea a fost deschisa publicului, iar de-a lungul timpului a fost supusa mai multor procese de restaurare. In plus, ultimele finisari au fost aduse in urma cu 50 de ani, in 1965, moment la care s-a putut considera ca aceasta catedrala este finalizata din toate punctele de vedere.

Citeste acum ca Milano este unul dintre cele mai vizitate orase italiene si ascunde o multime de secrete care merita descoperite, iar turistii vor avea parte la fiecare pas de cate o surpriza, fiind nevoie de minim cateva saptamani pentru a fi explorate cele mai importante obiecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu