miercuri, 3 ianuarie 2018

Cum pot fi personalizate spatiile de birouri


Atat locuintele cat si diferite alte spatii pot fi personalizate in diferite moduri, iar totul tine de preferinte si de bugetul alocat, insa in toate cazurile se poate apela la folie de la Colantari Design, pentru ca aceasta imita efectul geamului sablat. Pe aceasta cale e foarte usor sa se aduca intimitatea necesara in orice mediu, insa si sa se infrumuseteze mediul prin transmiterea mesajului dorit prin intermediul suprafetelor de sticla disponibile.

Mai simplu
In primul rand, procedura e foarte simpla si presupune doar aplicarea foliei pe geam, fara a mai fi nevoie de sablarea sticlei, motiv pentru care se ajunge la rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Asadar, sunt de ajuns chiar si numai cateva minute in acest sens, pe cand pentru procedura clasica e nevoie de mai mult efort si batai de cap.

Mai accesibil
In al doilea rand, fata de procedura obisnuita, cine alege o folie de la ColantariDesign se bucura de economii considerabile intrucat tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele. Bineinteles, acestea se calculeaza in functie de dimensiunile dorite, insa rareori se depaseste pragul de cateva sute de lei.

Lunga durata de viata
De asemenea, foliile sunt foarte rezistente in timp, prezentandu-se in conditii optime, fara sa se dezlipeasca pe la colturi si isi pastreaza aspectul. Cu alte cuvinte, acestea reprezinta o solutie ideala la care se poate apela pret de cativa ani, iar unul dintre avantajele importante e reprezentat de faptul ca procedura este reversibila si oricand se poate reveni la situatia initiala.

Diferite solutii
In cazul cladirilor de birouri, acest tip de folie geam sablat este ideala pentru a personaliza spatiul cu diferite mesaje, logo-uri si nu numai, iar pentru propria locuinta optiunile sunt si mai variate, iar totul tine de preferinte si de bugetul alocat, pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu