luni, 10 iunie 2019

M-am pregatit bine pentru examenul de bacalaureat


Cu toate ca examenul de bacalaureat este considerat cel mai mare pas din viata liceenilor, acesta nu ar trebui sa reprezinte un motiv de teama. Bineinteles, adolescentii au alte preferinte decat invatatul, insa obtinerea unei note cat mai mari ii aduce mai aproape de cele mai prestigioase universitati din tara si din strainatate. Astfel, exista mai multe tehnici de invatare, insa pentru eficienta maxima mai bine se apeleaza Emedi, aceasta fiind o platforma bine pusa la punct unde, printre altele, ai acces la teste bacalaureat istorie.

Toate informatiile de care ai nevoie
Proba la istorie este una dintre cele mai dificile, insa informatiile sunt usor de retinut atat timp cat se apeleaza la Emedi. Aici te bucuri de faptul ca gasesti toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, asa ca poti sa iti iei adio de la toate cartile si culegerile pe care le foloseai pana acum. Te asteapta si mai multe criterii de cautare si lectiile sunt bine structurate, astfel incat sa iti fie cat mai comod sa inveti tot ceea ce ai nevoie pentru examenul de bacalaureat.

Te bucuri de flexibilitate
In acelasi timp, te bucuri de flexibilitate intrucat platforma Emedi este disponibila si in varianta mobila, ceea ce presupune ca se poate accesa de pe telefon si tableta. Cu alte cuvinte, oricand esti plecat de acasa dar ai putin timp la dispozitie, poti sa mai faci teste bacalaureat istorie.

Ai parte de feedback
Nu trebuie omis nici faptul ca Emedi iti ofera feedback, fiind asadar ca un profesor virtual care te ajuta de fiecare data sa intelegi mai bine materia si sa iti descoperi punctele tari si cele slabe, astfel incat sa iti poti aprofunda cunostintele pe care nu le stapanesti.

Nu este nevoie sa tocesti
Probabil ca pentru multi elevi singura cale sa invete este sa toceasca, insa, cu siguranta, astfel nu pot fi retinute toate informatiile importante si multe detalii pot fi omise, pe cand cu ajutorul Emedi se poate invata logic si materia la istorie este mai usor de inteles.

Poti sa testezi oricand platforma
De asemenea, ai posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru a te convinge ca aceasta este ceea ce ai nevoie si, daca iti doresti poti sa obtii accesul timp de doua zile pentru numai 10 lei, astfel incat sa te decizi daca este ceea ce ai nevoie.

Gaseste pachetul care ti se potriveste
Aici sunt propuse mai multe pachete din care sa alegi, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar costa 35 de lei si iti ofera accesul pentru o luna. Totusi, pentru doua luni pretul devine mai avantajos, fiind de 59 de lei, iar pentru trei luni vei plati doar 89 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu