marți, 24 aprilie 2018

Pana acum nu stiam de unde sa cumpar aparatul de aer conditionat


Cele mai multe persoane folosesc aparatele de aer conditionat in propriile locuinte sau la serviciu in timpul verilor toride si umede, iar in aceste conditii, aparatele sunt recomandate in cazul batranilor si celor cu afectiuni cardiace intrucat simptomele se pot agrava din cauza temperaturilor ridicate. In acelasi timp, aparatele sunt folosite si in sectorul comercial nu numai pentru confort, ci si pentru a reduc stresul cauzat de caldura, pentru a proteja aparatele electronice, dar si alimentele din magazine sau restaurante.

Prevenirea deshidratarii
Expunerea la caldura pentru perioade lungi de timp poate duce la deshidratare intrucat temperaturile ridicate favorizeaza transpiratia, cale pe care corpul nostru pierde apa, iar daca nu sunt consumate lichide, rezultatul va fi deshidratarea. Asadar, cum aparatele de aer conditionat reduc transpiratia, vor minimiza riscul pierderilor, dar si al infarctului, care apare dupa ce corpului ii este dificil sa isi regleze temperatura.

Calitatea aerului
Poluarea reprezinta o adevarata problema in ziua de azi in marile orase ale lumii, insa aparatele de aer conditionat ajuta la imbunatatirea aerului din interior pentru a crea o atmosfera mult mai sanatoasa, totul fiind datorat filtrelor de aer ce tin la distanta polenul, praful si alergenii. Totodata, prin controlarea umiditatii, se evita si toate problemele cauzate de mucegai.

Prevenirea alergiilor
Aceste dispozitive nu numai ca ajuta la filtrarea aerului, ci si la dezinfectarea acestuia, ocazie ideala pentru a preveni alergiile, ce sunt mult mai des intalnite in lunile de vara, iar acestea se pot manifesta in diferite moduri, in functie de fiecare situatie in parte.

Asadar, magazinul EastShop vine cu o multime de propuneri de aparate de aer conditionat care sa asigure un mediu ideal in toate conditiile, in orice sezon, de la primavara, vara, pana la toamna si iarna. Aparatele au doua functii, de racire si incalzire, fiind foarte usor sa se obtina o temperatura placuta la interior, care sa nu fie influentata de cele din exterior, totul cu un efort minim.

Bucurat-te de eficienta
Mult mai eficiente decat ventilatoarele, care doar imprastie aerul dintr-o parte in alta, aparatele de aer conditionat pot fi de mai multe tipuri si este ideal sa fie alese cele mai potrivite pentru mediul in care se doreste folosirea lor. Puterea reprezinta unul dintre cele mai importante criterii de selectie, iar aceasta trebuie sa fie adecvata, pentru ca o valoare superioara va duce la un consum suplimentar inutil, pe cand o valoare inferioara nu va reusi sa faca fata cerintelor. Totusi, la magazinul EastShop se gasesc toate, care sa fie ideale atat in mediul rezidential, intr-un dormitor sau un living, cat si cele pentru cladiri de birouri ce se intind pe suprafete mari, iar toate aparatele provin de la cei mai mari producatori, cunoscuti pentru fiabilitatea produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu