vineri, 22 decembrie 2017

Ce poti vizita in Bruxelles?


Capitala Belgiei reprezinta unul dintre cele mai vizitate orase din centrul Europei, fiind ticsit cu surprize la tot pasul pentru turistii care aleg sa isi petreaca concediul aici. Romanii care isi doresc sa viziteze orasul pot alege oricand bilete avion Bruxelles care sunt foarte accesibile, iar Aerotravel este cel mai bun prieten al tuturor celor care isi doresc sa aiba parte de o experienta de neuitat si poti da click aici.

Catedrala Sf. Mihai
Constructia acestei catedrale a inceput in secolul al 13-lea, in 1225, insa din diferite motive finalizarea a avut loc abia doua sute de ani mai tarziu. Fatada este impresionanta, iar din centrul constructiei se ridica un turn inalt de 69 de metri, in timp ce la interior se gasesc sculpturi, picturi si mobilier vechi de mai bine de 500 sute de ani.

Palatul Regal
Din piata centrala, probabil, cea mai importanta cladire este palatul regal, care inca este folosit ca resedinta oficial, iar constructia in sine reprezinta o adevarata atractie prin arhitectura sa deosebita. De asemenea, in cadrul complexului se gasesc mai multe cladiri cu fatade neoclasice, printre care Palatul Academiei, unde e gazduita Academia Regala de Stiinte, insa si Palatul de Arta reprezinta o atractie si nu trebuie ratat.

Muzeul Belgian de Arte
Cine da click aici si alege bilete avion Bruxelles de la Aerotravel nu are cum sa nu viziteze acest muzeu intrucat reprezinta unul dintre cele mai mari si mai bune din intreaga lume. Nu numai colectiile din interior sunt de mare valoare, ci si cladirea in sine, care a fost ridicata intre anii 1875 si 1881, remarcandu-se prin arhitectura deosebita. Nu in ultimul rand, in apropiere se regasesc nenumarate restaurante, terase si baruri unde turistii isi pot petrece timpul inainte de a porni in descoperirea unui nou monument inclus in itinerariu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu